Budinca de ciocolata Bio fara gluten, 100 g, Niavis
Avand o textura unica, cremoasa, budinca de ciocolata este un desert des folosit in bucataria vegana.

Ingrediente Budinca de ciocolata Bio fara gluten, Niavis:
Amidon de porumb*, pudra de cacao cu continut redus de grasimi ( 20% ) *
* = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA
Informatii nutritionale/100g:
Energie............1405.0kj/331.0kcal
Grasimi............2.3g
din care grasimi saturate......1.4g
Glucide..........73.0.0g
din care zahar.................0.5g
Proteine...........4.8g
Fibre ...............0g
Sare................0.03g
Mod de consum:
Pentru 4 portii, este nevoie de 500ml de lapte sau diferite bauturi vegetale (orez, soia, migdale) si 40g de budinca pudra. Cele 40g de pudra se dizolva in 100ml de lapte rece. In laptele ramas (400ml) se adauga 2 linguri de zahar sau inlocuitor al acestuia (aprox 40g) si se pune la fiert. Amestecul de budinca si lapte rece se adauga in laptele fierbinte si se amesteca continuu aprox 2 minute. Se toarna in boluri si se lasa la racit.
Informatii alergenice: produsul nu contine alergeni.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Tara de origine: Republica Ceha
| Brand | NIAVIS |
|---|---|
| Furnizor | SpringFarma |
Adaugă o recenzie
Adresa ta de email sau numărul de telefon nu vor fi făcute publice. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.






Acordă o notă: