Sanovita Tapioca Perle, 500 g
Obtinuta prin uscarea si prelucrarea radacinii arbustului tropical numit manioc, tapioca este amidonul rezultat prin acest proces.
Nu contine gluten, se digera usor si contine o cantitate insemnata de carbohidrati.
Beneficii Sanovita Tapioca Perle:
- Tapioca este cea de-a sasea cultura alimentara existenta pe mapamond (dupa grau, porumb, orez, cartofi si orz);
- Are un potential energetic mare si un gust neutru;
- In alimentatie, se poate folosi in diferite combinatii;
- Iti confera energie, datorita carbohidratilor pe care ii contine, asadar pentru perioadele in care ai nevoie de un plus de energie, tapioca poate fi o optiune;
- Mentinerea senzatiei de satietate pe termen lung, mai ales atunci cand este asociata si cu alte ingrediente care cresc valoarea nutritionala a produsului;
- Nu contine gluten, ceea ce inseamna ca poate fi consumata si de catre persoanele care sufera de boala celiaca, precum si de catre copiii destul de mici;
- Tapioca nu are colesterol, grasimi si acizi grasi, insa acest aspect poate fi o capcana daca alegi a-l consuma in cantitati mari, intrucat contine carbohidrati care pot dezechilibra anumite functii fiziologice, iar efectul pe care il astepti sa fie exact invers;
- Intotdeauna recomandam moderatie si diversitate in pregatirea si consumul hranei de zi cu zi.
Ingrediente Sanovita Tapioca Perle:
Amidon de tapioca.
Mod de preparare Sanovita Tapioca Perle:
O mare calitate a acestui aliment este faptul ca el poate fi folosit in gastronomie atat in preparate dulci, cat si in feluri principale, in forma sa de tapioca perle sau de faina.
Brand | SANOVITA |
---|---|
Furnizor | SpringFarma |
Adaugă o recenzie
Adresa ta de email sau numărul de telefon nu vor fi făcute publice. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Acordă o notă: