Caută
×
Ceai alb

Ceai alb, White Tea Strawberry Vanilla, 25 plicuri, Basilur

14.4 lei

Ceaiurile White Tea Collection contin mai putina cafeina si mai multi antioxidanti in comparatie cu alte tipuri de ceai.
O compozitie deosebita de frunze de ceai alb selectate cu atentie, cu adaos de capsuni, iasomie, trandafir si aroma naturala de capsuni si vanilie. Este ideea perfecta de cadou pentru o persoana iubita.

Cod Produs: Spring_4792252944947

Categorie: BIO SI Wellness, Ceaiuri BIO

Beneficii Ceai alb, White Tea Strawberry Vanilla, Basilur:

  • Ingrediente si arome 100% naturale;
  • Ceai alb compus din cele mai delicate frunze cu adaos de capsuni, muguri de iasomie, petale de trandafir si aroma naturala de capsuni si vanilie;
  • O varianta de busuioc minunat echilibrata, care combina o infuzie subtila, stralucitoare, cu o nota fructat-florala si un final cremos;
  • Dulceata seducatoare a Basilur Strawberry Vanilla se va potrivi perfect cu desertul tau preferat;
  • Tara de origine: Sri Lanka.

Ingrediente: 

Ceai alb(80,7%), capsuni(10%), muguri de iasomie(2%), petale de trandafir(0,3%) si arome naturale de capsuni (4,5%) si vanilie (2,5%).

Mod de consum:

Intr-o cana pune un pliculet de ceai, peste pune apa fierbinte la 80°C, timpul de preparare trebuie sa fie intre 2 si 5 minute.
Poti adauga miere, lamaie sau alte arome pentru a personaliza gustul.
Daca este preparat pentru o perioada scurta de timp - pana la 3 minute, infuzia va fi racoritoare si mai stimulatoare.
Daca este preparat mai mult timp - pana la 5 minute, infuzia va contine mai putina cofeina si efectul ei va fi relaxant.
*Prepararea prea lunga face ca infuzia sa aiba un gust acru, dar nu o face sa contina mai multa cofeina sau sa stimuleze mai mult.

BrandBASILUR TEA
FurnizorSpringFarma

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email sau numărul de telefon nu vor fi făcute publice. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acordă o notă:


Produse Similare:

cookie

Acest website folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta.

Mai multe detalii