3301 - ELIXIR DE BEAUTE

Elixir de Beauté

Elixir de Beauté este un ulei fin și delicat parfumat. Cu textura satinată, se topește în piele pentru un confort de excepție. Acest ulei minunat este în același timp hidratant și hrănitor. O asociere prețioasă între delicatul ulei al florii de Camelie și un complex din semințe și nuci (ulei de Macadamia, Argan și Limba Mielului). Această formulă este ideală pentru netezirea și revitalizarea pielii,
scoțându-i în evidență luminozitatea.

Anti-deshidratare și hrănire

Menține bariera hidrolipidică a pielii

Conferă suplețe și luminozitate pielii

– Contribuie la prevenirea îmbătrânirii pielii

 Ingrediente Active

Acțiune

Ulei de Camelie
Camelile sunt plante cu flori din familia theaceae. Uleiul de camelia rafinat extras din semințe de Camelia Oleifera este bogat în acid oleic (omega-9) cu proprietăți anti deshidratante și hrănitoare.
Ulei de Macadamia
Bogat în Omega 9 și acid palmitoleic ce se găsește în sebumul uman și a cărei concentrație scade cu vârsta. De asemenea, acidul palmitoleic conferă uleiului de Macadamia un rol important în protejarea membranei celulare
și păstrarea barierei lipidice. Menține bariera hidrolipidică a pielii.
Ulei de Limba Mielului
Bogat în acizi grași de tip Omega 6 ce hrănesc și contribuie la prevenirea deshidratării stratului superior al epidermei. Conferă suplețe și luminozitate pielii.
Ulei de Argan
Arganierul este un arbore ce crește numai în sudul Marocului. Seamănă cu măslinul și are niște fructe galbene. Uleiul prețios ce se extrage din acești sâmburi este extrem de bogat în acizi grași. Contribuind astfel la prevenirea îmbătrânirii pielii.

Utilizare Sugerată

Dimineața sau seara puneți în palmă 4-6 picături, lăsați să se încălzească puțin apoi aplicați-l pe față, gât și decolteu evitând zona ochilor. Insistați pe zonele cu probleme, pe șanțul nazo genian, conturul buzelor și spațiul dintre sprâncene. Se folosește singur sau înainte de crema Auriège obișnuită, pregătind astfel pielea pentru a primi toate beneficiile cremei de îngrijire.