Clarifying Cares 

EXFOLIANTE

SĂ SE FACĂ LUMINĂ!

Căutarea unui ten radiant și clar nu a fost niciodată
atât de intensă, ceea ce explică de ce spălarea este
unul dintre primii pași ai frumuseții.
Nu ezitați să le folosiți o dată sau de două ori pe săptămână.

CURĂȚĂ

DOUX GOMAGE

Cu extract de mușețel

Cu extract de mușețel, textură cremoasă și uscată, se întinde foarte ușor cu degetele. Din câteva mișcări veți descoperi o piele nouă cu porii mai mici, mai netedă și mai luminoasă. Creat special pentru pielea sensibilă.

EXFOLIAZĂ

EXFOLIANT DOUCEUR

 Cu extract de genepi 

O textură fină ce se topește ușor în piele, cu mici particule 100% biodegradabile ce dispar progresiv pentru a putea controla timpul de gomaj. Extractul de Genepi conferă formulei sale virtuți antimicrobiene, antioxidante și anti-inflamatoare. Pielea își regăsește prospețimea instantaneu.

MĂȘTI

NU VĂ MASCAȚI PIELEA!

Veritabile concentrate active, măștile sunt
aliați indispensabili în îngrijirea cotidiană.

HIDRATEAZĂ

MASQUE HYDRA
COCOON

Cu acid hyaluronic, extract de Brede Mafane și extract de nuci

Formulă 3 în 1 ce hidratează, întinde și netezește, creată special pentru a putea fi folosită și ca mască de noapte. De la prima aplicare, pielea devine suplă și catifelată.

ÎMBRĂȚISEAZĂ

MASQUE
CONFORT

Cu extract de bambus, nufăr și lotus

Cu extract de bambus și lotus. Formula sa este o adevărată „oază” de hidratare și hrănire în profunzime a pielii uscate. Textura sa bogată și onctuasă calmează epiderma pentru a reda tenului suplețe și prospețime. Acțiunea sa imediată și cu efect pe termen lung, conferă pielii o stare de bine de lungă durată.

PURIFICĂ

MASQUE
EQUILIBRE PURETE

Cu argilă albă

Asocierea dintre argilă albă albastră și uleiulde argan, revitalizează pielea mixtă și groasă. Proprietățile sale purifiante curăță epiderma în profunzime și activele sale o calmează și îi redau luminozitatea chiar și după 10 minute de la folosire.

LUMINEAZĂ

MASQUE
ECLAT

Cu extract de mur alb, struguri și scutelaria

Cu extract de mur, struguri și iris, scopul său este de a da luminozitate pielii chiar și celei mai ferme. Acțiunile sale lucrează asupra pigmentării pielii pentru ai conferii uniformitate și un efect frumos de piele luminoasă proaspătă.

LUMINEAZĂ

MASQUE
PEELING

Cu Acid Glicolic

 

Îmbogățită cu acid glicolic, această mască acționează ca un exfoliant pentru a descoperi sub stratul de celule moarte, o piele nouă. Un veritabil iluminator, textura sa se topește pe piele. Astfel, porii sunt diminuați și obținem o piele mai uniformă și radiantă. Se poate utiliza ca mască toată noaptea.

untitled-1

Exfoliem și pregătim pielea pentru mască

Exfoliați și curățați stratul de celule marte, curățați pielea în profunzime pentru ca aceasta să poată primi maximul de
ingrediente active.

Beneficiile sunt multiple:

  • Pielea respiră mai bine
  • Se accelerează regenerarea celulară
  • Micro circulația este activată

Exfolierea efectuată regulat, stimulează refacerea fibrelor de colagen responsabile de tonusul epidermei. Așadar, trebuie introdusă în ritualul de îngrijire.

Nopți magice mulțumită măștilor de noapte

Conceptul de mască de noapte a devenit un nou ritual adoptat în frumusețe. Profităm astfel de procesul de reînnoire celulară ce au loc noaptea, pentru a aduce pielii concentratele active de care au nevoie. Dimineața pielea este transformată și cu aspect de piele de bebeluș. Odihnită, întinsă și hrănită.