CHRONOBIOLOGIA
AURIÈGE

În ritmul frumuseții mele

Anaïs Gilbert, Comedian
Anaïs Gilbert, Comedian

Urmărind ciclurile naturale,
luptă împotriva semnelor îmbătrânirii

Pentru că există zile și luni, anotimpuri și vârste … și pentru că pielea noastră nu are aceleași cerințe în toate momentele vieții. De mai mulți ani, Auriège studiază ciclurile naturale pentru a înțelege modul în care nevoile pielii se schimbă în funcție de zile și anotimpuri.

La fel ca într-o grădină, în care tăierea, însămânțarea sau culesul sunt determinate de calendarul lunar, corpul nostru urmează faze și necesită tratament specific în orice moment. Experiența noastră în studiul Cronobiologiei, se află in centrul produselor pe care le oferim. Ne străduim să respectăm ceasul biologic al fiecărei femei, pentru un efect optim asupra echilibrului celular, stimulării și regenerării.

ROUE CHRONO

CHRONO PERFECT 
ÎNGRIJIREA PREVENTIVĂ A PIELII

Este necesar să păstrăm cât mai mult timp posibil tinerețea și buna funcționare a pielii și să încetinim cât mai mult apariția primelor semne ale îmbătrânirii. Casa Auriège a creat 3 mari linii de îngrijire Chronobiologie. Acestea permit pielii să beneficieze de cele mai noi substanțe active în cele mai bune momente ale anului.

PERFECT’EAU Ianuarie – Aprilie
Previne carențele de apă și reface echilibrul lipidic.

PERFECT’ECLAT Mai – August
Luminează și uniformizează tenul

PERFECT’LISS Septembrie – Decembrie
Închide în mod vizibil porii și reface catifelarea pielii.

PERFECT’EAU

O EMULSIE PREVENTIVĂ ANTI-AGE
CONFORTABILĂ ȘI FOARTE PLĂCUTĂ

PERFECȚIONAREA ÎNGRIJIRII DE HIDRATARE

Textura sa fină, albăstruie, conține mici perle roz, ce se topesc în piele și o învăluie într-un film imperceptibil și catifelat. Îmbogățită cu ulei de orez, glicerină și vitamina E anti-oxidantă, formula sa previne îmbătrânirea pielii, hidratează intens și durabil. Pielea devine suplă, elastică, protejată de agresiunile externe. Tenul este mai luminos și omogen.

PERFECT’ECLAT

EMULSIE PREVENTIVĂ ANTI-AGE
CATIFELATĂ ȘI FONDANTĂ

PERFECȚIONAREA LUMINOZITĂȚII

Textura sa portocalie conține perle roz ce se topesc în piele și o învăluie într-o aură luminoasă. Îmbogățită cu extract de cireșe și vitamine, formula sa previne îmbătrânirea pielii și îi relevă imediat luminozitatea. Zi după zi, pielea devine mai proaspătă și radiantă. Conține vitaminele E, B3 și Pro-vitamina B5.

PERFECT’LISS

O EMULSIE ANTI-AGE
LEJERĂ ȘI PLĂCUTĂ

PERFECȚIONAREA ÎNTINDERII

Textura sa roz conține perle roz ce se topesc în piele și o învăluie într-un film delicat. Îmbogățită cu extract de flori de guimauve, pudră de diamant și vitamina E anti-oxidantă, formula sa previne îmbătrânirea pielii, întinde porii și redă calitatea pielii. Zi după zi pielea devine mai netedă și mai catifelată.

BOOSTER D’EAU

SERUM PENTRU ACCELERAREA HIDRATĂRII

Un serum ce stimulează hidratarea naturală a pielii, acționând totodată și în prevenirea apariției semnelor îmbătrânirii. Îmbogățit cu extract de flori de stâncă, glicerină și alantoină, formula sa „Bucură” pielea chiar și pe cea mai însetată și îi aduce o stare de confort și catifelare.  

BOOSTER D’ECLAT

SERUM PENTRU ACCELERAREA LUMINOZITĂȚII

Un serum ce stimulează luminozitatea și strălucirea naturală, acționând totodată pentru prevenirea îmbătrânirii. Îmbogățit cu extract de Fructul Dragonului, caise și vitamina B3, formula sa redă viața tenului obosit și asfixic.

BOOSTER LISSANT

SERUM PENTRU OMOGENIZAREA PORILOR

Un serum ce stimulează omogenizarea porilor acționând în același timp și împotriva apariției semnelor îmbătrânirii. Îmbogățit cu extract de flori de Hibiscus și enzime de Papaia, formula sa netezește și uniformizează epiderma. 

PERFECT’NUIT

Acționează pe timpul nopții, momentul cheie al regenerării celulare. Îmbogățit cu extract de arbore de mătase, lotus și nufăr alb, formula sa previne îmbătrânirea pielii, hidratează și hrănește intens pielea. Eliberează pielea de urmele de stres și oboseală acumulate pe parcursul zilei. 

PERFECT REGARD

Îmbogățită cu extract de lemn dulce și floare de Arnică, formula sa anti-age preventiv, hidratează și întinde ridurile și ridulele și acționează asupra cearcănelor. Tip roll-on, bila sa masează zona și drenează limfa, lăsând un efect imediat de prospețime. Semnele de oboseală sunt estompate. Fără parfum.

CHRONO TEMPS
ANTI-RID DE EXCELENȚĂ

De la 40 de ani în sus, metabolismul pielii încetinește. Pentru a corecta primele semne pe care timpul le lasă pe piele și pentru a încetini apariția ridurilor, pielea are nevoie de ingrediente active puternice, ce ajută refacerea matricei epidermice.

CHRONO TEMPS propune o gamă de 12 produse CHRONOBIOLOGIE: zi / noapte / anotimp / vârstă.

2 produse chrono pe zi: un tratament de o zi + un tratament de noapte pentru o acțiune sinergică permanentă 24 de ore pe zi

6 chrono cicluri pe an: un regim bilunar pentru o soluție completă, care acoperă toate problemele de piele, sezon după sezon.

Ciclul 1


 Ianuarie
Februarie

HYDRA-TEMPS

Ciclul 2

Martie
Aprilie

ECLAT-TEMPS

Ciclul 3


Mai
Iunie

STRUCTU-R-TEMPS

Ciclul 4

Iulie
August

REGEN-R-TEMPS

Ciclul 5

Septembrie
Octombrie

ANTI-
TEMPS

Ciclul 6

Noiembrie
Decembrie

NUTRI-TEMPS

CHRONO TEMPS
CICLUL 1 IANUARIE – FEBRUARI

HYDRA-TEMPS

Hidratează și Hrănește în Profunzime

HYDRA-TEMPS de Zi

HYDRA TEMPS de Zi este un balsam anti-rid* cu o textură de o senzorialitate rafinată, trezește pielea și îi protejând-o și aducându-i o stare de confort. Bogată în extract de semințe de Cassia Augustifolia (floare galbenă din țările tropicale) și algă roșie, formula sa hidratează imediat și menține confortul pe toată durata zilei. Extractul de Plancton ajută pielea să reziste la șocurile termice. Pielea este netedă și semnele trecerii timpului mult estompate.

* În combinație cu Hydra Temps de Noapte

HYDRA-TEMPS de Noapte

HYDRA TEMPS de Noapte este un veritabil „unt anti-rid*”, onctuoasă și fondantă, ușoară ca un fulg pe piele. Acționează noaptea, momentul cheie al regenerării celulare. Îmbogățită cu ulei de Jojoba (floare galbenă de origine din Mexic) și Cermaide, formula sa hidratează, hrănește intens și păstrează rezervele de apă în profunzimea pielii. Dimineața, pielea arată odihnită și proaspătă.

* În combinație cu Hydra Temps de Zi

CHRONO TEMPS
CICLUL 2 MARTIE – APRILI

ECLAT-TEMPS

Anti Puncte Negre și Detoxifiant

ECLAT-TEMPS de Zi

Eclat Temps de Zi este o cremă anti-rid* cu o textură alb imaculată și cu mici particule aurii. Îmbogățită cu extract de semințe de Moringa (floare albă originară din Italia) cu proprietăți excepționale, diminuează apariția petelor și este un veritabil ajutor antipoluare. Pielea devine mai luminoasă și mai omogenă.

*În combinație cu Eclat de de Noapte.

ECLAT-TEMPS de Noapte

Eclat Temps de Noapte este o cremă anti-rid* de un alb delicat și pur. Ea acționează noaptea, momentul cheie al regenerării celulare. Îmbogățită cu extract de scoarță de dud alb, cu rol important în aspectul luminos și transparența pielii. Dimineața pielea apare ca detoxificată, odihnită și cu contul uniform.

*În combinație cu Eclat de de Zi.

CHRONO TEMPS
CICLUL 3 MAI – IUNIE

STRUCTU-R-TEMPS

Catifelare și redefinirea formei feței

STRUCTU-R-TEMPS de Zi

STRUCTU-R-TEMPS ZI este un gel-cremă anti-rid* ce acționează ca un veritabil arhitect al pielii. Îmbogățită cu extract de propolis (rășină vegetală produsă de albine) și peptide, ce favorizează restructurarea pielii și stimulează sinteza colagenului. Epiderma este remodelată și ridurile reduse. Zi după zi, trăsăturile se destind vizibil, pielea este mai odihnită și întinsă.

*În combinație cu STRUCTU-R-TEMPS NOAPTE.

STRUCTU-R-TEMPS de Noapte

STRUCTU-R-TEMPS NOAPTE este o cremă anti-rid* cu textură cu memorie ce acționează noaptea în momentul cheie al regenerării celulare. Îmbogățită cu un ulei prețios din „Cristale De Lacrimi” (rășină obținută din Arborele de Mastic), ajută reglarea activității celulare globale ca pielea să își mențină tonusul și conturul feței să nu se lase. Ridurile sunt reduse și structura naturală a pielii este vizibil îmbunătățită. Dimineața, conturul feței este redefinit și ridicat.

*În combinație cu STRUCTU-R-TEMPS ZI.

CHRONO TEMPS
CICLUL 4 IULIE – AUGUST

REGEN-R-TEMPS

Învigorează și Revitalizează Pielea

REGEN-R-TEMPS de Zi

REGEN-R-TEMPS de Zi este un gel anti-rid*, ce împrospătează intens pielea. Bogat în extract de crin de mare și plasmă marină cu proprietăți de revitalizare, formula sa favorizează regenerarea naturală a pielii și o protejează de semnele vizibile de îmbătrânire cauzate de expunerea prelungită la soare. Semnele trecerii timpului sunt vizibil estompate, pielea revitalizată, proaspătă și tonificată.

*În combinație cu REGEN-R-TEMPS de Noapte.

REGEN-R-TEMPS de Noapte

REGEN-R-TEMPS de Noapte este o cremă anti-rid* suplă cu o textură proaspătă, calmantă. Ea acționează noaptea, în momentul cheie al regenerării celulare. Bogată în extract de Stea de Dune (plantă bleu, cu țepi), alge brune, și aloe vera cu proprietăți regenerante și calmante, formula sa favorizează repararea celulelor pielii. Dimineața pielea este mai netedă și proaspătă.

*În combinație cu REGEN-R-TEMPS de Zi.

CHRONO TEMPS
CICLUL 5 SEPTEMBRIE – OCTOMRRIE

ANTI-TEMPS

Întindere și fermitate

ANTI-TEMPS de Zi

ANTI TEMPS DE ZI este o cremă bogată anti-rid*, catifelată și delicată, roz. Textura sa învăluie pielea într-un film remodelant. Formula sa îmbunătățită în ulei de Camelie Japoneză ce conține Omega 9, încetinește degradarea fibrelor de colagen. Pielea este mai tonică, elasticitatea refăcută.

*În combinație cu ANTI TEMPS DE NOAPTE.

ANTI-TEMPS de Noapte

ANTI TEMPS DE NOAPTE este o cremă anti-rid* delicată și catifelată. Acționează noaptea în momentul cheie al generării celulare, și redă fermitatea pielii. Formula sa îmbogățită cu ulei de Inca Inchi, cu proprietăți hrănitoare. Combinată cu substanțe active anti-age, revitalizează pielea și stimulează refacerea fibrelor ce susțin pielea. Dimineața pielea este mai întinsă și mai uniformă și mai densă.

* În combinație cu ANTI TEMPS DE ZI.

CHRONO TEMPS
CICLUL 6 NOIEMBRIE – DECEMBRIE

NUTRI-TEMPS

Hrănește și Energizează

NUTRI-TEMPS de Zi 

NUTRI-TEMPS de zi este o cremă anti-rid* de culoare portocalie. Textura sa aduce un confort veritabil pielii și un efect energizant. Îmbogățit cu ulei de semințe de zmeură, Vitamine și Calciu, formula sa umple pielea de nutrienți și îi dă energie. Ridurile sunt reduse și tenul devine luminos. Pe toată durata zilei, pielea se simte confortabil.

*În combinație cu NUTRI-TEMPS de Noapte.

NUTRI-TEMPS de Noapte

NUTRI-TEMPS de noapte este o cremă anti-rid* de culoare portocalie. Textura sa aduce un confort veritabil pielii și un efect energizant. Îmbogățită cu ulei de semințe de zmeură, vitamine și calciu, formula sa umple pielea de nutrienți și îi dă energie. Ridurile sunt reduse și tenul devine luminos. Pe toată durata zilei pielea se simte confortabil.

*În combinație cu NUTRI-TEMPS de Zi.